Per maart 2022 is er een toffe stageplek beschikbaar op de Marketing & Communicatie afdeling van Kamp Coating Groep. Als stagiair(e) werk je samen met de Marketing en Communicatie medewerker en de verkoopleider aan de content strategie voor de verschillende bedrijven van Kamp Coating Groep.

Waar ga jij je mee bezig houden?

Deze meewerkstage is gericht op het opzetten, creëren en onderhouden van de social media kanalen, website en nieuwsbrief van de verschillende bedrijven van Kamp Coating Groep, zoals Duropanel en PimpYourKitchen. Met wekelijkse meetings bepalen we samen de juiste strategie en zijn we benieuwd naar jouw visie! Met een eigen takenpakket zorg je voor een eigen visie op onze uitingen en krijg je de vrijheid om de taken zorgvuldig uit te voeren. Naast de B2C markt zal je je ook bezig houden met de B2B doelgroep. 

Werkzaamheden

Naast een nieuwe huisstijl, website en online zichtbaarheid willen we meer bereik creëren. Door middel van de inzet van de juiste content voor alle kanalen willen we dit bereiken. In samenwerking met de marketing medewerker bepaal je de strategie voor de content en zorg je voor de plannning en uitvoering. Je krijgt de verantwoordelijkheid en vrijheid om deze strategie van de content creatie verder uit te werken met jouw eigen visie en ideeën. Er zal ruimte zijn om je kennis te verbreden en je te verdiepen in de onderwerpen waar je je interesseert. Jij bepaalt jouw toekomst!

 • Opzetten, creëren en onderhouden van social media accounts Duropanel en PimpYourKitchen.
 • Beheer van website en overige content creatie die je opmerkt.
 • Content schrijven van o.a. nieuwsbrief items.
 • Kansen ontdekken voor Kamp Coating Groep voor marketing uitingen.
 • Jouw visie omzetten naar de content van Kamp Coating Groep.

In deze meewerkstage krijg je naast de verantwoordelijke taken ook de vrijheid om eigen kennis te implementeren in de werkzaamheden. We staan altijd open voor nieuwe ideeën!

Over de stage

MBO/HBO
39 uur
Curaçao 15, Apeldoorn,
Apeldoorn

Wij vragen

Profiel

 • Je volgt een HBO/MBO-4 opleiding in de richting van communicatie/marketing/grafisch.
 • Kennis/interesse Adobe of andere grafische programma's.
 • Advies kunnen geven over de marketing kansen die er liggen voor Kamp Coating Groep.
 • Creatief, nauwkeurig, assertief en communicatief vaardig.
 • Je stapt gemakkelijk op nieuwe mensen af en bent niet bang om dingen te vragen.
 • Je bent toe aan een nieuwe uitdaging en jouw toekomst.

Voor deze functie zijn we op zoek naar een stagiair(e) die t/m de zomer beschikbaar is. De startdatum is hierin flexibel vanaf maart en hangt af van jouw onderwijsinstelling. Doordat we nog te maken hebben met de coronamaatregelen zal jouw werkplek ook flexibel zijn en zal je af en toe thuis werken. Dagen zijn hierin bespreekbaar.

Wij bieden

Kamp Coating Groep is de marktleider op het gebied van oppervlaktebehandelingen in de metaalindustrie. Gespecialiseerd in het voorbehandelen, poedercoaten en natlakken van producten van uiteenlopende branches blijven we altijd klantgericht. Met vier vestigingen verdeeld over heel Nederland kom jij terecht op het hoofdkantoor in Apeldoorn. Ondanks dat je in Apeldoorn zit zal je te maken hebben met de verschillende vestigingen en bedrijven waar Kamp Coating Groep uit bestaat. Je hoofdtaken zijn vooral gericht op de producten van Duropanel en PimpYourKitchen. Neem hier een kijkje naar onze websites:

https://www.duropanel.nl/ 

https://www.pimpyourkitchen.nl/

Uiteraard krijg je van ons een passende stagevergoeding!

Wil jij onderdeel zijn van deze belangrijke stap? Neem dan snel contact met ons op via e-mail marketing@kampcoating.nl of bel naar 055-5333432 en vraag naar Anne.

Content Marketing stage bij Kamp Coating

Ideaal voor jou? Solliciteer direct!

Bedankt voor uw sollicitatie. We nemen spoedig contact met u op!